Corte por agua a presion tcicutting waterjet
software prelucrat jet de apa


Control Software

TCI EXPERT HMI V 4.0
Interfata Operator/Masina

Noua interfata operator/masina este foarte intuitiva. Ea asigura toate elementele necesare monitorizarii sistemului. Utilizatorii pot monitoriza parametrii de aschieri, sistemul de extractie, materialele, etc. Acest lucru permite un control facil al sistemului de prelucrare si monitorizarea pregresului operatiei dintr-o locatie standard, schimband si pozitionand diferitele piese de lucru.

TCI EXPERT HMI V 4.0
software cad cam

TCI Expert Cut 2D

TCI Expert Cut 2D este un sistem CAD/CAM construit special pentru automatizarea programarii masinii de prelucrare cu apa. El combina perfect tehnologia cu necesitatile de programare ale clientului si managementul clientilor.

Toate optiunile Expert Cut sunt integrate intr-un singur program. Puteti administra toate aplicatiile din acelasi program, de exemplu proiectarea pieselor, import, nesting, generare taiere, generare CNC, etc.

Caracteristici tehnice

 • Management productie si munca in echipa
 • Management piese de lucru, design 2D si stocare parametri piesa.
 • Stocare informatii cu baze de date deschise
 • Reducerea timpului de lucru si a cheltuielilor
 • Program import/export conectat la cele mai importante sisteme CAD de pe piata , precum DXF, DWG, IGES, etc.
bomba alta presión para maquinas de corte por agua tci cutting

NESTING

Functia de nesting semi-automata si manuala este o combinatie perfecta. Sistemul are functii de nesting manual puternice precum copiere, mutare, rotatie, etc., iar functia automata de nesting analizeaza pozitia pieselor de lucru si a materialelor textile.

TEHNOLOGIE

Expert Cut administreaza orice fel de atac pe orice contur. Poate executa o taiere simpla intre mai multe piese sau intre doua piese. Poate detecta greseli in design si in programarea masinii. Ofera functii manuale de atac, taiere manuala si automata, copiere mecanica, masini personalizate si un post-procesor. Ofera de asemenea functia de reducere a vitezei la colturi, operatii speciale de gaurire si capuri de taiere multiple.

metodos de corte agua alta presion

tci flex3d 5x

Flex3D 5X este o aplicatie specifica pentru automatizarea programarii masinii de prelucrare cu jet de apa cu 5 axe. Acesta este accesoriul perfect pentru Expert Cut 2D. Este compatibil cu designul sistemului principal in 2D care foloseste “in-sheet field.” Poate importa piese in orice format pentru a le folosi in vederea generarii taierii.

Utilizatorii nu trebuie decat sa urmareasca pas cu pas instructiunile programului.

Technical Characteristics

 • Importator suprafete si piese solide 3D, SAT, IGES, VDA, etc.
 • Baza de date si materiale cu Expert Cut.
 • Detectare geometrie, contur taiere si grosime.
 • Modificare manuala a capului de taiere si a vectorului de taiere in fiecare punct si pe masa.
 • Functie anti-coliziune.
 • Calitatea conturului
 • Schimbare automata la Expert Cut pentru automatizarea programului.
 • Simulare proces de lucru.
tci flex3d 5x

CENTRU DE PRELUCRARE

Flex 3D 5X detecteaza automat toate contururile piesei de lucru si permite operatorului sa aleaga piesele automat, sub orice contur.

Permite de asemenea alegerea unei anumite calitati. Odata ce masina este setata, sistemul simuleaza procesul complet si detecteaza automat coliziunile care se pot produce intre capul de aschiere si orice componenta. Cand se intampla acest lucru, masina emite un avertisment de coliziune si permite utilizatorului sa schimbe directia de taiere si sa modifice vectorii de prelucrare in orice punct al conturului.

profesional cutting

Pentru mai multe informaţii trimiteţi-ne un e-mail

  

TECNOLOGÍA DE CORTE E INGENIERIA, S.L. - CALLE COLÓN, 113

46610 GUADASSUAR (VALENCIA) SPAIN

TEL +34 962 57 22 90 - FAX +34 96 257 03 94