Corte por agua a presion tcicutting waterjet
accessorii prelucrat jet de apa


High pressure pumps

TCI CUTTING SL-V PLUS 4136

Ultima generatie de pompe de mare presiune SL-V stabileste noi standarde in tehnologia de prelucrare cu jet de apa. Pompa inovatoare a fost proiectata special pentru presiuni de lucru de pana la 4,136 bar. Cu cat este mai mare presiunea de operare, cu atat aschierea este mai rapida si mai curata.

CARACTERISTICI:

 • Pompele pot fi folosite pentru orice tip de aschiere si aplicatie
 • Pompele sunt proiectate pentru productia folosind apa cu si fara particule abrazive
 • Noul design de top HSEC fixeaza valva de retentie la capatul fiecarei parti a intensificatorului, reducand costurile de service.
 • Capacitatea de stocare permite mentinerea presiunii chiar la mese de lucru inalte.
TCI CUTTING SL-V PLUS 4136
separacion

TCI CUTTING STREANLINE PRO 6500

Seria TCI CUTTING STREAMLINE PRO 6500 ofera o noua gama de produse care ne permite sa facem un pas inainte in domeniul prelucrarii cu jet de apa. “PRO” se refera la o tehnica de prelucrare cu jet de apa cu presiuni de lucru de pana la 6.500 bar. Ea contine toate componentele necesare, precum pompe si duze de ultima generatie, care ghideaza jetul de apa spre material. Presiunea de 6.500 este cu aproximativ 50% mai mare decat presiunea folosita in mod normal.

CARACTERISTICI:

 • Viteza mare de aschiere
 • Calitate imbunatatita
 • Reducerea consumului de material abraziv
TCI CUTTING STREAMLINE PRO 6500
Accessories

KIT TCI CUTTING
5x3.2 Capuri de aschiere pe 5 axe

 • Capul de aschiere permite o aschiere de 60 grade fata de un unghi drept.
 • Aschiere 3D.
 • Design brevetat.
 • Caracteristica “infinite turn” economiseste timp si maximizeaza performanta.
KIT TCI CUTTING

TCI ABRALINE 1.0
Sistem transfer material abraziv

Sistem de dispensare automat pe durata intregului proces de aschiere. Sistemul nostru de alimentare TCI Abraline 1.0. monitorizeaza precis disponibilitatea si livrarea unei cantitati suficiente de material abraziv. Sistemul dispune de senzori de avertizare in cazul in care nivelul de material abraziv este prea scazut. Mecanismul poate fi reumplut fara a intrerupe procesul de aschiere. Sistemul este complet accesibil utilizatorilor si are o capacitate de 200L.

TCI ABRALINE 1.0
metodos de corte agua alta presion

TCI CUT CONTROL
Sistem de aschiere autonom

Sistemul “No-return” al materialului abraziv permite masinii sa opereze autonom. TCI CUT CONTROL evita obstructiile in procesul de aschiere deoarece impiedica patrunderea apei pana la dispensorul de material abraziv. Sistemul de control include de asemenea o noua functie Cut control 2.0 SYSTEM care reporneste procesul de aschiere in caz de obstructie.

TCI CUT CONTROL

TCI EXTRACTION SYSTEM
Sistem curatare reziduuri lichide

Pentru o indepartare usoara a materialului abraziv din rezervorul de colectare, masinile TCI Waterjet ofera un sistem unic care indeparteaza decantarile de pe fundul rezervorului de apa, separand reziduurile de apa si trimitand apa inapoi in rezervor pentru a pastra nivelul constant. Acest sistem permite operarea continua si elimina opririle necesare curatirii rezervorului de apa. Acest sistem permite eliminarea componentelor non-mobile din interiorul rezervorului. Sistemul include de asemenea un mecanism de extractie si un recipient pentru colectarea namolului.

TCI EXTRACTION SYSTEM
metodos de corte agua alta presion

TCI ABRASIVE 3.0
Control material abraziv

Sistemul de control automat al materialului abraziv include un motor de control pentru dispensarea automata a cantitatii de material necesare in timpul procesului de aschiere. Masina asigura cantitatea in functie de necesitati, prin controlul cu ajutorul interfetei masinii, oprindu-se atunci cand prelucrarea este incheiata. Sistemul este indicat in cazul aschierii materialelor fragile si a aliajelor.

TCI ABRASIVE 3.0

TCI DRILL
Sistemul de gaurire

TCI Drill a fost proiectat pentru a efectua operatia de pre-gaurire automata in materialele fragile sau laminate care slabesc in timpul gauririi cu jet de apa. Sunt disponibile diverse marimi.

TCI DRILL
metodos de corte agua alta presion

TCI COLLISION PROTECTION
Sistem de protectie TCI anti-coliziune

Sistemul electronic de securitate anti-coliziune permite utilizatorilor sa regleze senzorii de detectie ai fiecarui cap de aschiere. Este un sistem unic pe piata deoarece este total independent de sistemul de reglare a inaltimii si garanteaza detectarea impactului.

TCI COLLISION PROTECTION

TCI BULK TANK
Tolva capacitate 2.000 Kg.

Tolva cu o capacitate de 2000kg este perfect pentru productiile la scara industriala. El permite alimentarea sistemului fara oprire pentru a asigura un proces de lucru automat pentru aschieri de lunga durata.

TCI BULK TANK
metodos de corte agua alta presion

TCI CHILLER
Sistem racire apa

Sistemul de racire cu ulei hidraulic actionat de pompele de presiune este un sistem tip bucla inchisa indicat in climatele calde, unde pe timp de vara se ating temperaturi ridicate. Acest sistem permite masinii sa mentina temperatura corecta chiar in zilele toride. Mai mult, deoarece este un sistem inchis, utilizarea apei pentru racire nu este necesara (se foloseste un gaz care raceste apa)

TCI CHILLER

TCI HIDRO SYSTEM
Sistem tratare apa

Sistemul de tratare a apei asigura calitatea apei pentru a mari durata de viata a tuturor componentelor sub presiune. Sistemul este format dintr-un agent de dedurizare, un rezervor de sare si o pompa de presiune din otel inoxidabil. Sistemul este indicat cu precadere in zonele in care apa este foarte dura. Aceasta noua interfata ofera oportunitatea de a folosi din plin forta jetului de apa. El regleaza parametrii de aschieri, controland sistemul in orice moment in timpul extragerii. Sistemul permite de asemenea controlarea programului de aschiere.

TCI HIDRO SYSTEM
profesional cutting

Pentru mai multe informaţii trimiteţi-ne un e-mail

  

TECNOLOGÍA DE CORTE E INGENIERIA, S.L. - CALLE COLÓN, 113

46610 GUADASSUAR (VALENCIA) SPAIN

TEL +34 962 57 22 90 - FAX +34 96 257 03 94